TVP.pl Informacje Sport Kultura Rozrywka VOD Serwisy tvp.pl Program telewizyjny

Jacek Rozenek / Artur Chowański

 
Biografia aktora. Role, wydarzenia, przebieg kariery, ważne daty.
Jacek Rozenek
Jacek Rozenek

Ważne daty:
1969.03.31 - Data urodzenia
1995 - Rok ukończenia studiów (PWST w Warszawie)

Powiedział o sobie:
Chciałbym zajmować się wieloma innymi rzeczami, lecz fizycznie wszystkiego zrobić się nie da, trzeba wyznaczyć priorytety. Kiedyś bardzo dużo grałem w teatrze, przez dziewięć lat miałem codziennie próby i prawie codzienne spektakl, a czasami dwa. Cudne życie, ale teraz nie mógłbym sobie na nie pozwolić. Mam inne obowiązki i chcę jak najwięcej czasu spędzać z rodziną.

Uczę, jak skutecznie występować publicznie i jak profesjonalnie prezentować rozwiązania oraz produkty. Informatyka, beton, samochody, koncepty w agencjach reklamowych - zajmuję się wieloma obszarami biznesu. Występuję także jako publiczny mówca. Jestem zapraszany na konferencje, gdzie mówię przez półtorej godziny albo dłużej o zarządzaniu, rozwoju osobistym dla dwustu, trzystu, czasami tysiąca osób. Super zabawa na pograniczu biznesu i aktorstwa. Doradzam także menadżerom, co zrobić, żeby zwiększyć efektywność pracowników, a jednocześnie - co jest istotą mojej działalności - sprawić, by byli szanowani i doceniani. Takich osób jak ja jest na rynku relatywnie niewiele, dlatego mam sporo pracy.

Wybrana filmografia:
2011 - Przepis na życie (TV)
2010 - Trick
2009 - Generał Nil
2009 - Popiełuszko. Wolność jest w nas
2007 - Z miłości
2005 - Złotopolscy (TV)
2004 - Kryminalni (TV)
2003 - Na wspólnej (TV)
2002 - Chopin. Pragnienie miłości
2000 - Pół serio
1998 - Ekstradycja 3 (TV)
1997 - Klan (TV)

Komentarze
Nikt jeszcze nie dodał komentarza. Możesz być pierwszy.
Dodaj komentarz:
Aby dodać komentarz musisz się zalogować. Jeśli nie posiadasz jeszcze konta, zarejestruj się.
Zobacz również
Bitwa

Ślubna bitwa

Ślub Stefana i Oksany
Ślub Kasi i Ksawerego
Liczba głosów: 54386
Zobacz wszystkie bitwy »
Ankieta

Czy Chowańskiemu uda się zdobyć miłość Marty?

  • w końcu zrozumie, że to niemożliwe i usunie się w cień
  • zdesperowany powie jej o zdradzie Roberta, ale ona mu nie uwierzy
  • Artur zakocha się w Urszuli, a Marta będzie ich najlepszą przyjaciółką
  • Walawska w końcu zwróci na niego uwagę i bez pamięci się w nim zakocha
  • NA DOBRE I NA ZŁE Zemdlał z wrażenia
  • M JAK MIŁOŚĆ Kulisy: Grabina w płomieniach
  • NA DOBRE I NA ZŁE Zapraszamy na powtórki!
  • M JAK MIŁOŚĆ M jak Muzyka - K jak Kacper!
  • M JAK MIŁOŚĆ Zapraszamy na powtórki!
  • NA DOBRE I NA ZŁE Na ściankę nie ma czasu!
więcej >> x
 
NA DOBRE I NA ZŁE Zemdlał z wrażenia