TVP.pl Informacje Sport Kultura Rozrywka VOD Serwisy tvp.pl Program telewizyjny

Michał Rolnicki / Łukasz Sadowski

Data publikacji: 2014-09-18 
Biografia aktora. Role, wydarzenia, przebieg kariery, ważne daty.
Michał Rolnicki
Michał Rolnicki

Ważne daty:

2005 - Rok ukończenia studiów na Wydziale Aktorskim PWSFTviT w Łodzi
2005 - Nagroda zespołowa na XXIII Festiwalu Szkół Teatralnych za przedstawienie "Łoże" Sergia Belbela w PWSFTv iT w Łodzi

Wybrana filmografia:

2014 - M jak miłość (TV)
2014 - Na dobre i na złe (TV)
2014 - Zbliżenia
2012 - Przyjaciółki (TV)
2012 - Czas honoru (TV)
2011 - Sala samobójców
2010 - Prosto w serce (TV)
2010 - Kret
2009 - Ojciec Mateusz (TV)
2008 - Drzazgi
2007 - Jutro idziemy do kina

Komentarze
Nikt jeszcze nie dodał komentarza. Możesz być pierwszy.
Dodaj komentarz:
Aby dodać komentarz musisz się zalogować. Jeśli nie posiadasz jeszcze konta, zarejestruj się.
Zobacz również
Bitwa

Ślubna bitwa

Ślub Stefana i Oksany
Ślub Kasi i Ksawerego
Liczba głosów: 54929
Zobacz wszystkie bitwy »
Ankieta

Czy Chowańskiemu uda się zdobyć miłość Marty?

  • w końcu zrozumie, że to niemożliwe i usunie się w cień
  • zdesperowany powie jej o zdradzie Roberta, ale ona mu nie uwierzy
  • Artur zakocha się w Urszuli, a Marta będzie ich najlepszą przyjaciółką
  • Walawska w końcu zwróci na niego uwagę i bez pamięci się w nim zakocha
  • NA DOBRE I NA ZŁE Zapraszamy na powtórki!
  • M JAK MIŁOŚĆ Zapraszamy na powtórki!
  • M JAK MIŁOŚĆ M jak Muzyka - K jak Kacper!
  • M JAK MIŁOŚĆ Kulisy: Grabina w płomieniach
  • NA DOBRE I NA ZŁE Zemdlał z wrażenia
  • NA DOBRE I NA ZŁE Na ściankę nie ma czasu!
więcej >> x
 
NA DOBRE I NA ZŁE Zapraszamy na powtórki!