TVP.pl Informacje Sport Kultura Rozrywka VOD Serwisy tvp.pl Program telewizyjny

Jakub Wróblewski / Adam

Data publikacji: 2014-09-18 
Biografia aktora. Role, wydarzenia, przebieg kariery, ważne daty.
Jakub Wróblewski
Jakub Wróblewski

Ważne daty:

2014 - Rok ukończenia studiów na PWST w Krakowie

Wybrana filmografia:

2014 - Komisarz Alex (TV)
2012 - Czas honoru (TV)
2011 - Galeria (TV)
2011 - Julia (TV)

TAGI:   Jakub Wróblewski | Adam |
Komentarze
2015-03-09 11:29:37
Super amuzante poelze :))Comm ce nu are legatura cu postul: Dragele mele Krisz si Alexya, vine mosu la mine!!! Si ar cam trebui sa va foarte multumesc voua, tocmai am dat comanda de 15 carticele ( slava Mamei si Tatei si Sfantului Duh,acum si pururea si-n vecii veciilor, amin :)):)) ) . Si de ce va multumesc? Pentru ca daca nu as fi vazut cartile pe blogul vostru, daca nu as fi stiut de la voi ca merita citite, nici macar nu m-as fi uitat peste coperta lor. Si pentru cadoul minunat pe care mi-l faceti de Craciun, va multumesc! Stiu, intr-un fel sau altul, asta e treaba voastra, sa ne prezentati noua carti si carticele. Dar, serios, cine o face mai bine ca voi? Spun asta, pentru ca stiu cat munciti pentru blog, si vreau doar sa stiti ca munca asta, se vede. Va multumesc
2015-03-10 13:32:19
The Newsroom to nie jest serial dla gaezwdii i motłochu więc nie dziwota że wielu się nie podoba. polska hołota bez angielskiego niech lepiej wraca do oglądania pankaracego a prawdziwą telewizję zostawi elicie !
2015-03-14 15:43:31
I came, I read this article, I codenqreu.
2017-04-11 00:33:02
У вашего сайта нет ТИЦ и посещаемости? Это не беда, предлагаем уникальную услугу по подъему ТИЦ и посещаемости сделать заказ и ознакомится с услугой вы можете у нас на сайте progoni-xrumer Так же вы можете зарегистрировать самый надежный и недорогой хостинг недорогой хостинг для ваших сайтов И зарегистрировать RU по 90р. RU домены за 90 рублей Заказать прогон хрумером здесь.
2017-04-26 10:46:39
Женский журнал здесь laform.ru
2017-04-30 10:30:52
Последние новости здесь kfaktiv.ru
2017-04-30 12:33:46
Новая информация о строительстве distroy.ru
2017-09-20 11:45:56
canadian pharmacy king canadian pharmacies shipping to usa no prescription pharmacies side effects of diflucan drug stores near me visual viagra
2017-09-21 14:50:21
buy prescription drugs online canadian pharmacies shipping to usa pharmacy price compare side effects of valtrex rx pharmacy amoxicilline 1g
2017-09-21 22:39:39
canada pharmacy no prescription canadian pharmacies shipping to usa drugs for sale cialis pills canadian drug sildenafil 20 mg tablet reviews
2018-01-08 19:20:40
Модные женские советы здесь ppfood.ru
2018-01-13 00:23:07
Новости компьютерного мира тут alvarvas.com
2018-01-14 03:33:16
Самые свежие женские новости тут babybynature.ru
2018-01-15 07:31:09
Женские новости тут delodom.com
2018-01-16 19:34:47
Новости кулинарного мира тут fitelife.ru
2018-01-17 01:11:28
Новости хай тек здесь 1st-digital.ru
2018-01-19 09:27:03
Новости медицины тут griskomed.ru
2018-01-19 23:50:52
Последние строительные советы здесь 495realty.ru
2018-01-20 18:47:33
Новости строительного мира тут lakkk.com
2018-01-21 23:52:45
Новости народной медицины здесь medata.org
2018-01-22 17:43:39
Отличные строительные советы здесь akvakraska.ru
2018-01-23 09:34:51
Последние новости мира тут novorossia-news.com
2018-01-25 09:44:19
Последние модные стрижки здесь chyolka.ru
2018-01-28 08:44:20
Последние новости строительства здесь distroy.ru
2018-01-31 01:36:02
Автомобильные новости здесь drive-land.net
2018-01-31 04:21:32
Новости туризма тут zimnij-turizm.ru
2018-02-03 21:29:37
Последние женские новости здесь french-foto.ru
2018-02-04 14:53:18
Строительные советы здесь nfmuh.ru
2018-02-07 03:38:55
Отличный строительный портал здесь vystroim.com
Dodaj komentarz:
Aby dodać komentarz musisz się zalogować. Jeśli nie posiadasz jeszcze konta, zarejestruj się.
Zobacz również
  • Wiadomości: Z impetem w Nowy Rok!

    W zeszłym roku spędził Sylwestra ze znajomymi w Pradze. Spali w samochodzie, a impreza trwała dwa dn ...
  • Bohaterowie: Adam

  • Newsy z serialu: Nowa postać: Adam

    Wiele wskazuje na to, że pomysł otworzenia dziecięcego klubiku był strzałem w dziesiątkę. Coraz więc ...
  • Wywiady: Między kobietami

    Kostek, którego gra w „Barwach szczęścia”, to dla aktora postać idealna. Od lat nie może się ustatko ...
  • Główne wątki: Basia i Zenek

    Basia i Zenek to sympatyczne małżeństwo w średnim wieku. Oboje, doświadczeni przez los, są dowodem n ...
Bitwa

Patrycja vs Marta

Patrycja
Marta
Liczba głosów: 45156
Zobacz wszystkie bitwy »
Ankieta

Czy Chowańskiemu uda się zdobyć miłość Marty?

  • w końcu zrozumie, że to niemożliwe i usunie się w cień
  • zdesperowany powie jej o zdradzie Roberta, ale ona mu nie uwierzy
  • Artur zakocha się w Urszuli, a Marta będzie ich najlepszą przyjaciółką
  • Walawska w końcu zwróci na niego uwagę i bez pamięci się w nim zakocha
  • NA DOBRE I NA ZŁE Na ściankę nie ma czasu!
  • M JAK MIŁOŚĆ Zapraszamy na powtórki!
  • NA DOBRE I NA ZŁE Zemdlał z wrażenia
  • NA DOBRE I NA ZŁE Zapraszamy na powtórki!
  • M JAK MIŁOŚĆ M jak Muzyka - K jak Kacper!
  • M JAK MIŁOŚĆ Kulisy: Grabina w płomieniach
więcej >> x
 
NA DOBRE I NA ZŁE Na ściankę nie ma czasu!