TVP.pl Informacje Sport Kultura Rozrywka VOD Serwisy tvp.pl Program telewizyjny

Michał Kitliński / Czarek

Data publikacji: 2014-09-18 
Biografia aktora. Role, wydarzenia, przebieg kariery, ważne daty.
Michał Kitliński
Michał Kitliński

Ważne daty:

2009 - Rok ukończenia studiów PWST we Wrocławiu

Wybrana filmografia:

2011 - Galeria (TV)
2009 - Teraz i zawsze
2007 - Fala zbrodni (TV)
2004 - Pierwsza miłość (TV)
2003 - Na Wspólnej (TV)
2202 - Samo życie (TV)

TAGI:   Michał Kitliński | Czarek |
Komentarze
2018-04-25 04:35:01
personal essay for college college essays college essay college essays
2018-04-25 23:16:53
custom essay service best essay writing company college essay help college essay help
2018-04-26 17:25:05
college essays interactive essay writing websites writing personal essay for grad school college essays
2018-04-27 11:32:55
essay explanation college application essay college essay writing scholarship essay
2018-04-28 06:31:21
argument essays college essays college essays benefits of writing essays
2018-04-29 01:52:53
essays describing places college essays college essay college application essay
2018-04-29 20:51:56
writing a good college admissions essay college essays help with college essays online college essay
2018-10-13 23:04:45
credit loans credit loans webloan loan compare
2018-10-18 03:28:32
cash advance payday loans tribal loans online bad credit loans credit loans guaranteed approval
2018-10-19 19:18:19
bad credit loans guaranteed approval poor credit loans bad credit loans direct lenders bad credit loans
Dodaj komentarz:
Aby dodać komentarz musisz się zalogować. Jeśli nie posiadasz jeszcze konta, zarejestruj się.
Zobacz również
Bitwa

Bitwa klubowa

Anita
Sara
Liczba głosów: 357025
Zobacz wszystkie bitwy »
Ankieta

Czy Chowańskiemu uda się zdobyć miłość Marty?

  • w końcu zrozumie, że to niemożliwe i usunie się w cień
  • zdesperowany powie jej o zdradzie Roberta, ale ona mu nie uwierzy
  • Artur zakocha się w Urszuli, a Marta będzie ich najlepszą przyjaciółką
  • Walawska w końcu zwróci na niego uwagę i bez pamięci się w nim zakocha
  • NA DOBRE I NA ZŁE Zemdlał z wrażenia
  • NA DOBRE I NA ZŁE Zapraszamy na powtórki!
  • M JAK MIŁOŚĆ Zapraszamy na powtórki!
  • M JAK MIŁOŚĆ Kulisy: Grabina w płomieniach
  • M JAK MIŁOŚĆ M jak Muzyka - K jak Kacper!
  • NA DOBRE I NA ZŁE Na ściankę nie ma czasu!
więcej >> x
 
NA DOBRE I NA ZŁE Zemdlał z wrażenia